Звездата на големите дупета изгря

Само до преди няколко години от всякъде хвърчаха обиди или закачки по по-закръглените момичета и в частност по тези с големите дупета. Дамите обличаха шалвари, потури, широки панталони, само и само да прикрият „комбито от гаража”, но всъщност всичко беше някак си изкуствено и излишно преувеличено, защото всички мъже тайно се възхищават на бразилките и си мечтаят да прекарат малко време на карнавала в Рио Де Жанейро. И ви давам 100% гаранция, че привлекателността на Рио и на Бразилките се крие именно в големите дупета и малката талия.

→ Прочети повече

Порнографски митове – за или против порното

Според един от най-известните американски ежедневници, някога в Щатите децата в училище са били учени, че пушенето на цигари не причинява рак или поне, че не е основната причина за заболяването. Тютюнопроизводителите са направили колосални печалби от пушачите (родителите на децата от училище), но в същото време е имало и доста, които са „си отишли” именно заради тютюнопушенето. Сега една друга индустрия прави главозамайващи печалби от една зависимост, която е във всеки дом и в свят на интернет ни заобикаля напълно безплатно и по всяко време – става дума за порното.

→ Прочети повече

Нещата в леглото, които възбуждат мъжете

Не е нужно винаги да си скромен и да повтаряш, че всеки секс е добър секс. Както си има мъже и мъже, така има и жени и жени, едни по-добри в едно, други в друго. Със сигурност не би бил толкова скромен, ако половинката ти беше супер креативна и всеотдайна, готова на всичко за теб и знаеше, кои са нещата, които възбуждат мъжете.

→ Прочети повече

Порното разрушава брака, освен ако не се забавлявате заедно

Чували сте, че всичко от което имате нужда е любов ( и секс разбира се)! Е да, но се изисква и малко повече от това, за да прекарате остатъка от живота си с някого. Ще разкрием 10 знака, които ще ти подскажат като мъж, че не искаш да прекараш живота си с нея.

→ Прочети повече

Защо жените не инициират сексуална близост по-често?

Ако се чудите, защо жените трябва да инициират сексуална близост по-често, то има ред причини в полза на това твърдение. Да, това е истина! Ако ти, като съпруга, решиш да отдадеш по-голям приоритет на интимните ви отношения в брака, това със сигурност ще промени динамиката на вашата връзка във всеки положителен аспект. Това не само, че ще означава много за твоя съпруг, но и ще ви сближи и ще задълбочи всеотдайността ви един към друг. Жените понякога мислят, че мъжът иска само едно – Секс, но това не е така.

→ Прочети повече

Какво толкова лошо има в порно графията?

В свят на неограничени възможности, интернет покритие където и да сме, смартфони и таблети и прочие, у нас се отключват някои желания от тъмната ни страна, към които неусетно се пристрастяваме. Всъщност тук визираме и ще говорим за порнографията. Да, за това 18+ порно, което теглиш постоянно, клипчетата които гледаш в нета и списанията на плейбой, които с нетърпение очакваш. Чудиш се какво толкова лошо има в порно графията?

→ Прочети повече

Какво предизвиква най-силна възбуда в мъжете?

Това са изпитаните креватни трикове, които винаги са ни изтласквали в похотливи води, плюс някои парещи ремикси, в състояние да предизвикат възбуда във всеки мъж повече от Палавия заек на „Виагра„. Тук разбира се сме се съсредоточили върху ТОП 10.

→ Прочети повече

Що е то Флирт и как се флиртува?

Доста трудно е да бъдеш романтичен, без да флиртуваш. Какво точно значи флирт и как може да вмъкнеш малко флирт в твоето собствено поведение и в любовната игра? За начало, не бъди прекалено агресивен. Започни с приятелски жестове и щом овладееш тези първи стъпки, впусни се в роматичен флирт!

→ Прочети повече

Коя е най-красивата, най-сексуалната или най-коварната зодия

Всеки ден къде случайно, къде добре планирано, попадаме на хороскопа си и се надяваме да чуем или прочетем нещо положително, насърчаващо и радостно за нашата зодия. Е тук няма да получите такава информация. Събрали сме на едно място класация за най-красивите, най-СЕКСуалните, най-коварните, най-бляскавите и въобще всички НАЙ зодии.

→ Прочети повече

Защо жените не желаят да правят секс?

Всеизвестен факт е, че мъжете в по-голяма част от времето си жадуват за полов акт. Не точно така обаче стоят нещата с жените. Има периоди, в които една дама може наистина да се е отказала от секса, което може да повлияе отрицателно на живота й, особено ако е семейна или има постоянна връзка. За това eRektiral.com разкрива защо жените не желаят да правят секс, като ви предлага 10 причини за това.

→ Прочети повече

Wholesale nfl Jerseys wholesale nfl jerseys china Wholesale jerseys Wholesale nfl Jerseys china NFL jerseys from china Cheap NFL jerseys china wholesale NFL jerseys