Home Pageдоставка

Доставка

Ние, от Erektiral.com, работим с най-надеждните и сигурни куриерски фирми в България. Заложили сме на най-високото качество, бързината, точността и ниските тарифи, за да може всички наши клиенти да са доволни от взаимоотношенията помежду ни – от момента на подаване на поръчката, през нейното получаване и до постигане на желания краен резултат – дълга, трайна и твърда ерекция.

Онлайн магазин Erektiral.com използва услугите на следните куриерски фирми:

RapidoSpeedyEcont

Благодарение на нашите партньори осъществяваме доставки до всяка точка на България.

Всички поръчки, направени към нас до 16:00 часа в работен ден, ще бъдат доставени до Вас на следващия работен ден. Всяка пратка се доставя в дискретна опаковка, като куриерът Ви дава възможност да отворите пратката и да заплатите чак след като сте се уверили, че сте получили желания продукт.

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж: при доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера.

За доставка може да посочите по Ваше желание точен адрес, работно място или офис на спедиторската фирма.

Молим, при подаване на поръчка, прилагайте точни и верни координати – имена, телефон за връзка, адрес. (изискват се от куриера, за да Ви се достави пратката)

За поръчки и доставки извън България, молим към Вашата поръчка да приложите точни и верни координати за обратна връзка и потвърждение на покупката. Цените за доставка извън рамките на територията на Р България са в зависимост от самата поръчка и Вашето местоположение.

Oнлайн поръчки се приемат денонощно 24/7 чрез нашия магазин в сайта или през:
Електронен адрес за поръчки и консултации (E-mail): [email protected]
Skype: Erektiral69
SMS кратко съобщение: 0893 767 565

Leave a Reply

Wholesale nfl Jerseys wholesale nfl jerseys china Wholesale jerseys Wholesale nfl Jerseys china NFL jerseys from china Cheap NFL jerseys china wholesale NFL jerseys