Контакти

Контакти

Ние, от екипа на „Еректирал“, сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Не се колебайте да се свържете с нас относно всякакви въпроси свързани с потентността и либидото. Силно препоръчваме и насърчаваме нашите клиенти да се консултират с нас при избора на продукт, при нужда от съвети за ползване на предлаганите от нас продукти за еректилна дисфункция, повишаване на потентността и удължаване на ерекцията или ако имате трудности с извършването на поръчка през нашия онлайн магазин. В случай, че сте наш редовен клиент и вече имате нужния опит в избора на продукти, може да направите директна поръчка като добавите желаните секс стимуланти от нашия магазин във Вашата количка и преминете към изпълняване на поръчката. Директни поръчки се приемат и по телефон, SMS – съобщение, e-mail и/или Skype.

Телефон за поръчки и консултации:

Следните форми на запитване и/или изпращане на поръчка са активни 24 часа в денонощието:
Електронен адрес за поръчки и консултации (E-mail): [email protected]
Skype: Erektiral69
SMS кратко съобщение:

Ние от Erektiral.com вярваме, че клиентът винаги има право и поради това сме подбрали за Вас, нашите клиенти, най-добрите и доказани сексуални стимуланти на база силденафил, варденафил, тадалафил и други на  най-добрите цени с ясен и гарантиран произход. Качеството на нашите стоки е проверено и тествано в лабораторни условия и Ви гарантираме, че получавате 100% оригинални продукти.

Възползвайте се от нашите продукти и бъдете истински мъж в леглото. Задоволете всяка жена по начин, който тя никога не си е представяла до сега. Бъди 100% възбуден и твърд!

Ще се радваме да се присъедините към нашите приятели @Facebook! и да споделите нашата страница, за да можем да помогнем на много други хора, които имат проблеми в секса и с възбудата.

    Wholesale nfl Jerseys wholesale nfl jerseys china Wholesale jerseys Wholesale nfl Jerseys china NFL jerseys from china Cheap NFL jerseys china wholesale NFL jerseys