Апкалис гел / Apcalis SX oral Jelly на “Ajanta ltd.” 7x20mg (Tadalafil) Sale!
Апкалис гел / Apcalis SX oral Jelly на “Ajanta ltd.” 7x20mg (Tadalafil)Апкалис гел / Apcalis SX oral Jelly на “Ajanta ltd.” 7x20mg (Tadalafil)

Апкалис гел / Apcalis SX oral Jelly на “Ajanta ltd” (Tadalafil)

29.99 лв. 22.99 лв.

Apcalis SX oral Jelly гарантирано възбужда мъжа!

СравниНяма оценка

Product Description

Секс продуктът „Апкалис гел” включва в състава си активното вещество „Tadalafil”. Тадалафил е изключително ефективен при борба с импотентността и проблеми с ерекцията. Всяко пакетче гел „Apcalis SX oral Jelly” на „Ajanta Pharm ltd” съдържа основна активна съставка 20 mg Tadanafil.

Производител: Ajanta Pharm, India

Разфасовка: Седмичен пакет (1 кутия – 7бр) Различни вкусове.

Основната съставка на „Апкалис желе” – „Таданафил”, под формата на гел започва да действа 15-30 минути след прием (2-3 пъти по-бързо от всяко хапче) и е с дълготраен ефект до 36 часа.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 24C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Какво представлява Apcalis SX gel:
Apcalis Oral Jelly на Аянта Фарма е първият в света Tadalafil Jelly. Той е много по-лесен за използване в сравнение с преглъщането на познатите хапчета тадалафил под формата на Циалис и за това е за предпочитане от хора, които не могат да преглъщат хапчета. Апкалис има 7 различни вкусни аромата. Разнообразието от вкусове, заедно с бързото му усвояване го правят предпочитано средство за борба с еректилната дисфункция. Апкалис желе е нов продукт съдържащ абсолютно същата съставка (Тадалафил), която можем да открием и в Циалиса (Cialis).

Как действа Апкалис гел:
Нормалната ерекция е много по-сложен процес отколкото изглежда. По време на половата възбуда мозъкът изпраща сигнали до пениса чрез нерви, които преминават през гръбначния мозък. Тези нерви предизвикват промяна в кръвоносните съдове, които позволяват кръвта да навлезе, но не и да напусне пениса. Натрупването на кръв в половия член води до уголемяването и втвърдяването му. След еякулация (изпразване/свършване) кръвоносните съдове в пениса се отпускат и кръвта го напуска.

Всяко заболяване или травма, която засяга този механизъм – например увреждане на кръвоносните съдовете и нервите – може да предизвика еректилна дисфункция / еректирала дисфункция. При повечето мъже импотентността се причинява от недостатъчен кръвен поток към пениса или на нервна почва.

За да се активизира действието на гела Apcalis SX и да се получи желаният резултат е задължително наличие на сексуална стимулация.

По-важни неща, които трябва да знаете за Apcalis SX Oral Jelly (Ajanta Pharm ltd.) като сексуален стимулант са:
• Apcalis подобрява Вашето сексуално изпълнение
• Апкалис гел повишава сексуалната мощ
• Apcalis SX съществено повлиява и повишава сексуалната издръжливост
• Tadalafil (Таданафил) помага за по-здрава и дълга ерекция
• Апкалис гел се приема почти непосредствено преди секс – 15мин
• Apcalis съдържа 20 мг. активна съставка Tadalafil (Таданафил)
• Oral Jelly Apcalis SX (Tadalafil) е за хора, които искат да се докажат и да почувстват по-добро изживяване с партньора си.

Apcalis помага като разширява кръвоносните съдове, но не предизвиква ерекция без сексуална стимулация. Той спада към групата лекарства инхибитори на фосфодиестеразата тип 5. Добре е да знаете, че Апкалис гел, също както и Циалис таблетки (и всички останали сексуални стимуланти) не действат, ако няма сексуална стимулация. Вие и вашата партньорка трябва да се включите в любовната игра, също както бихте направили, ако не вземате лекарство за еректилна дисфункция.

Противопоказания за хора, алергични към Tadalafil Cialis:
• Желателно е да се избягва употребата на Apcalis SX заедно с продукти съдържащи нитрати (Попърс)
• Приемът на алкохолни напитки и мазна храна забавят действието на Apcalis SX
Нежелани странични ефекти:
• В редки случаи приема на Апкалис може да причини зачервяване, главоболие, разстроен стомах.

Апкалис желе гел се продава без рецепта и е клинично тестван и безопасен продукт за повишаване на сексуалната функция. Страничните ефекти са сведени до минимум в сравнение с всички останали секс стимуланти и възбуждащи таблетки.

С Апкалис гел ще имате възможността на да се насладите на невероятен секс и да повторите секс изживяването си много пъти един след друг. Вече нямате нужда от почивка. Бъдете винаги готови за секс с Apcalis SX.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Апкалис гел / Apcalis SX oral Jelly на “Ajanta ltd” (Tadalafil)”