Spanish Fly / Испанска муха 5ml Out of stock

Испанска Муха / Spanish Fly на “CupidLabs”

11.99 лв.

Spanish Fly – афродизиак за жени и мъже!

СравниНяма оценка

Product Description

Увеличете сексуалното желание и потентността със силно възбуждащите капки „Испанска муха“. Нужни са само няколко капки и ще повярвате в чудеса.

Производител: CupidLabs Ltd., Europe

Не приемайте „Испанска муха” повече от препоръчителната доза.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 30C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Още от древността хората са използвали различни афродизиаци, за да засилят сексуалното си желание и да подобрят сексулания си живот. За да направите Вашия живот по-сладък и по-приятен Ви предлагаме Spanish Fly Love Drops 5ml капки, индийски афродизиак, който благодарение на уникалната си формула засилва сексуалното желание и при двамата партньори.

Стресът и напрегнатото ежедневие неминуемо повлияват интимния живот и това води до напрегнатост в отношенията между партньорите. За да заздравите вашата връзка, можете да се доверите на възбуждащите любовни капки Spanish Fly Love Drops. Подходящи са както за жената, така и за мъжа, нямат специфичен вкус, разреждат се лесно в течност и са идеалната добавка за възвръщане на страстта в леглото.

Любовните капки Испанска муха са най-известният афродизиак в целия свят. Уникално тяхно качество е, че са без специфичен вкус и са подходящи за консумация с всякакъв вид питиета. Spanish Fly е напълно натурален елексир, съдържащ в себе си букет от билки, които на свой ред подобряват по невероятен и напълно безопасен начин сексуалната функция. Основни съставки са: Сарсапарила, мурсалски чай, женшен, магарешки бодил, джинджър, анасон, бабини зъби, копър, гинко билоба, мента, магданоз, алкохол.

Начин на употреба:
От 5 до 15 капки дневно с малко течност. Може да се смеси с храна или всякаква напитка.
За още по-невероятно сексуално изживяване приемете 10-15 капки, без да ги смесвате с нищо друго. Шишенцето е снабдено с дозатор.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Испанска Муха / Spanish Fly на “CupidLabs””