Kamagra Oral Jelly за жени от erektiral.com Out of stock
Kamagra Oral Jelly за жени от erektiral.com

Камагра гел за жени / Kamagra oral Jelly Woman на “Ajanta”

16.99 лв.

Камагра гелчета за жени е секс стимулант! Гелчетата за орален прием с вкус на ягода са сред най-съвременните средства за сексуална стимулация при модерната жена както и за всички, които искат разтърсващи и множествени оргазми.

  • Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 5 броя желета х 100mg.
СравниНяма оценка

Product Description

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Камагра гел за жени/Kamagra Oral Jelly Woman: 

Желенцата за орален прием Камагра гел за жени на индийския фармацевтичен производител са най-съвременното средство за сексуална стимулация при жените. Продуктът е развит на базата на най-новите научни изследвания в областта от немски учен, медик, и са гарантирано изключително ефикасни.

Действие: Дамите усещат желание за секс 5 мин. след приема им, тъй като се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област. Това от своя страна води до повишаване степента на удоволствие по време на половия акт и сексуална стимулация. Камагра желетата елиминират т.нар. сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”. По време на секс предизвикват дори интензивност, стигаща до бурна страст. Kamagra Oral Jelly за жени многократно увеличават чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при жената.

Прием: Желетата са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени, търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този приказен продукт и всичко ще бъде повече от добре. Препоръчва се гелчето да се приеме с течност преди сексуалния акт. Ефектът настъпва след 10мин.

Странични ефекти: След проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти при приема на Камагра гел за жени.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Камагра гел за жени / Kamagra oral Jelly Woman на “Ajanta””