Kamagra Oral Jelly / Камагра гел
Kamagra Oral Jelly / Камагра гел

Камагра гел / Kamagra oral Jelly на “Ajanta” (Sildenafil)

20.99 лв.

Kamagra oral Jelly надървя всеки мъж !

Камагра ще върнете живота във всеки полов член и ще Ви накара да се чуствате истински мачо в секса.

СравниНяма оценка

Product Description

Сексуалният стимулант „Камагра гел” включва в състава си лекарственото вещество Sildenafil. Всяка таблетка „Kamagra oral jelly” на „Ajanta Pharm” съдържа основна активна съставка 100 mg Sildenafil в 5гр. гел.

Производител: Ajanta Pharm, India

Разфасовка: Седмичен пакет (1 кутия – 7бр) Различни вкусове.

Основната съставка на Камагра желе – Силденафил, под формата на гел започва да действа 20-40 минути след прием ( 2 пъти по-бързо от всяко хапче ) и е с дълготраен ефект до 36 часа.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 24C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Сексуалният стимулатор Камагра гел работи успешно при затруднена ерекция и проблеми с либидото. Сполучлива секс добавка за хора, които желаят да получат по-голямо удоволствие в секса и да подобрят самочуствието си в леглото.

Как действа Камагра гел:
По време на сексуален акт и възбуда се произвеждат два хормона в мъжкото тяло – GMP каращ мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и PDE-5, който намалява ерекцията. Kamagra Oral Jelly съдържа Силденафил Цитрат, който възпрепятства PDE-5 хормона. Докато е активна съставката Sildenafil задържа хормона ПДЕ-5, което позволява на пениса да е в надървено състояние по-дълго време. За да може желето Камагра да бъде по-ефективно е задължителна сексуална стимулация, а за максимален ефект – орална любов.

Какво представлява Kamagra Oral Jelly и кога се прилага:
Kamagra (Камагра) на Аянта Фарма e секс стимулант за увеличаване на ерекцията и удоволствието от сексуалния  акт. Този продукт е произведен за мъже, които искат да подобрят сексуалната си мощ. Камагра е точно този сексуален продукт, който действа много благоприятно върху ерекцията и преждевременната еякулация (ранно свършване) . Възбудата с Kamagra е много по-силна и се усеща по-голямо удоволствие от половия акт. Кръвта в пениса се увеличава в пъти повече сравнено с обикновена ерекция без Камагра, а пенисът изглежда по-голям и е адски твърд (надървен). Kamagra е един от най-използваните продукти, защото действието и е уникално и безопасно, а цената е нищожна за сметка на удоволствието, което ще изпитате с партньора си.

Дозировка:
Желето Камагра за най-сигурно се приема около час преди половия акт (оставете го да се разтопи в устата). Действието му започва след около 20-30 мин. и продължава активно 3-4 часа, а ефикасността му продължава до 36 часа.

Странични ефекти на желе Камагра:
Списъкът изброява познатите странични ефекти като при останалите секс стимуланти. Проявата им не е задължителна, защото всеки реагира различно на медикаментите. Понякога хората проявяват  алергии. Ако забележите признаци на алергична реакция, незабавно уведомете Вашия личен лекар или фармацевт.

Противопоказания за хора, алергични към Sildenafil Cialis:

  • Желателно е да се избягва употребата на  Kamagra заедно с продукти съдържащи нитрати (Попърс)
  • Приемът на алкохолни напитки и мазна храна забавят действието на Kamagra Jelly

Нежелани странични ефекти:

  • В редки случаи приема на Камагра гел може да причини зачервяване, главоболие, разстроен стомах.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Камагра гел / Kamagra oral Jelly на “Ajanta” (Sildenafil)”