Sildenafil / Силденафил Sale!Out of stock

Силденафил / Sildenafil на “Tehran Iran”

29.99 лв. 19.99 лв.

Sildenafil за мощна ерекция !

Оригинален Sildenafil от Erektiral.com Ви гарантира горещи нощи с Вашите партньори – няма смисъл да изпитвате стрес от незадоволителен секс – бъдете във върхова форма – истинска машина в леглото!

СравниНяма оценка

Product Description

Силденафил е предназначен за лечение на мъже с еректилна дисфункция, наричана още импотентност. Това означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Производител: Marham Daru Co. (Tehran-Iran)

Разфасовка: 4 филмирани таблетки по 100мг всяка. 1 таблетка съдържа 100мг Силденафил цитрат.

Основната съставка „Sildenafil” започва да действа 30-60 минути след прием. Таблетка Sildenafil (Tehran Iran) се поглъща цяла с чаша вода, като е възможен и прием и с храна.

Не приемайте Sildenafil повече от един път дневно.

Ако погълнете по-голяма от предписаната доза Sildenafil могат да се проявят нежелани реакции и силна болка в гърба. Ако това се случи, незабавно уведомете Вашия лекар.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Как действа Силденафил (основна съставка на Виагра):
Sildenafil (аналог на Viagra) е създаден за лечение на еректилна дисфункция. Възстановява нарушената еректилна функция и осигурява естествен отговор на сексуална стимулация.

Силденафил на Техран Иран е PDE-5 инхибитор. Той инхибира ензима фосфодиестераза 5(Phosphodiesterase 5). Поради това, повече цГМФ остава в организма, мускулното отпускане е увеличено,а ерекцията наистина е невероятна.

За да се стигне до ерекция, както стана ясно е необходимо възбуждане и сексуално стимулиране. От казаното дотук следва да се има предвид, че Sildenafil  увеличава продължителността на ерекцията и забавя еякулацията (изпразването), след като вече е настъпила ерекция в резултат на сексуална възбуда и сексуално стимулиране.

Как да приемате Силденафил:
Sildenafil е достъпен без рецепта. Не се препоръчва използването на Силденафил, ако нямате ясно изразен проблем с ерекцията.

Преди да приемете силденафил, прочетете отпечатана информационна брошура на производителя от вътрешността на Вашата опаковка. Листовката ще Ви даде повече информация за таблетките, а също и пълния списък на страничните ефекти, които могат да се проявят.

Възможни нежелани реакции
Както всички лекарства в редки случаи Sildenafil (Tehran-Iran)  може да предизвика нежелани реакции. Нежеланите странични ефекти, свързани с употребата на Sildenafil (Tehran-Iran) са леки до умерени и краткотрайни.

Ако имате болки в гърдите по време на или след полов акт:
– Заемете полуседнало положение и се отпуснете
– Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
– Свържете се незабавно с вашия лекар.

Всички лекарствени средства , включително Sildenafil (Tehran-Iran), могат да предизвикат алергични реакции. Ако изпитате който и да е от следните симптоми след прием на Sildenafil (Tehran-Iran): затруднение в дишането или замайване, внезапно свирене в гърдите, оток на клепачите, лицето, устните или гърлото трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар.

Понякога се наблюдава удължена и болезнена ерекция след прием на Силденафил. Ако имате постоянна ерекция, която продължава повече от 4 часа и след прием на 2 чаши студена вода състоянието не се нормализира, трябва да се свържете незабавно с лекар. Ако получите внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Силденафил и се свържете с Вашия лекар.

Как да извлечем максимална полза от употребата на Силденафил:

Вие и Вашият партньор все пак ще трябва да се включите активно в любовната игра, точно както бихте направили, ако не сте взели лекарство за еректилна дисфункция. Започване на полов акт с орални ласки ще активира и подсили действието на Sildenafil. Секс медикаментът Силденафил няма да предизвика ерекция, ако не сте сексуално възбудени.

Не пийте големи количества алкохол със Силденафил. Пиенето на твърде много алкохол може да намали способността Ви да получите ерекция, а това може да ви лиши от максималния ефект на таблетките, които сте закупили.

Не приемайте секс стимулантът Силденафил със сок от Грейпфрут. Това е така, защото химикал в сока от грейпфрут увеличава количеството на силденафил в кръвта Ви и е възможна появата на странични ефекти.

Ако смятате, че таблетките са твърде силни за вас, обсъдете това с Вашия лекар, тъй като може да се наложи да се намали дозата Ви от Силденафил. В случай, че имате нужда на разделите таблетка силденафил на по-малки дози, поставете таблетката Sildenafil (Tehran-Iran)  на твърда, равна повърхност с делителната черта нагоре. Натиснете с палеца в средата на таблетката и таблетката се разделя на равни четвъртини.

Ако не получите ерекция след прием на силденафил, или ако тя не продължи достатъчно дълго, за да правите секс, обсъдете това с Вашия лекар. Не приемайте повече таблетки, отколкото Ви е било предписано.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Силденафил / Sildenafil на “Tehran Iran””