Sale!

ТРИБУЛИС / TRIBULUS+SILDENAFIL+TADALAFIL (MAXPHARM)

74.90 лв. 64.90 лв.

Канадски Трибулусе фармацевтичен продукт със синергичен ефект-най-доброто средство за тонус и потентност на пазара за секс стимуланти в момента! Трибулус MaxPharme микс от три мощни съставки-трибестан(Tribulus terrestris),силденафил и тадалфил, които ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки.

СравниНяма оценка

Product Description

Обща информация за канадски Трибулус/MaxPharm:

Канадският Трибулус е фармацевтичен продукт със синергичен ефект-най-доброто средствоза тонусипотентностна пазара за стимуланти в момента! Той представлява микс от три мощни съставки – Трибестан(Tribulus terrestris),силденафилитадалфил, които ще ви осигурят сила и енергия за по-продължителни и качествени тренировки.

Действие:Трите съставки наканадския Tрибулус са изключителнопрецизно дозирани:

1. Tribulus Terrestris в концентрация от 400мг е мощен тестостерон стимулант, усилва либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост. Трибестан се използва против импотентност и хормонален дисбаланс. Oказва положителен ефект върху спермогенезата като подпомага производството и качеството на семенната течност. Една от основните спортни добавки, подходящи за професионални атлети и любители.

2. Tadalafil (Циалис) е сред най-успешните секс стимуланти за мъжка ерекция на пазара. Тадалафил ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време. Този секс стимулант принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, Тадалафил усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят. Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Циалис не действа ако няма сексуална стимулация.

3. Sildenafil (Виагра)е изпитано средство, което работи безотказно за мъжкото здраве и самочувствие вече над 10години. Съдържащият се в таблетките силденафил започва да действа от 10 до 15мин. след прием. Той ще Ви помогне да овладеете преждевременната еякулация и да задържате ерекцията, да повишите сексуалните си способности и либидото.

Прием и дозировка: Препоръчва се приема на Трибулус по 2 таблетки дневно.

За трениращи: една таблетка, 1 час преди тренировка.

За стимулация и енергия: да се приема 1 час преди полов акт до 2 таблетки.

Странични ефекти: Този канадски Трибулус не повишава кръвното налягане!Известно е, че Трибестан и Тадалафил (Циалис) могат да се приемат от хора, които имат проблеми с кръвното. Не трябва да се приема алкохол и мазна храна.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте формата за контакти.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТРИБУЛИС / TRIBULUS+SILDENAFIL+TADALAFIL (MAXPHARM)”