Africa Black Ant King от eRektiral.com Sale!Out of stock

Africa Black Ant King – Африканска черна кралска мравка

12 таблетки

49.99 лв. 41.99 лв.

Africa Black Ant King или Черна африканска кралска мравка е билков секс стимулант за ерекция, който представлява комбинация от няколко много ефективни за мъжкото здраве натурални компонента. Предлага се в луксозна метална кутия с двойни капсули и е на супер цена! Продуктът е добре познат вече над 10 години. За разлика от класическата Виагра, Черна мравка показва по-малко странични ефекти, задържа ерекцията по-дълго и е на билкова основа. Действа до 72 часа след прием и уголемява члена с до 2см.

СравниНяма оценка

Product Description

Обща информация за Africa Black Ant King / Африканска черна кралска мравка: 

Черна африканска кралска мравка  е подобрена версия на добре познатата черна кралска мравка и се предлага в луксозна метална кутия. Този секс стимулатор е произведен през 2005 година и е натрупал популярност сред мъжете по цял свят, които имат сексуални проблеми. Africa Black Ant King е най-големият съперник на Циалис – повишава либидото, прави члена по-голям, по-дебел и по-твърд. Приема се само от мъже за лечение на импотентност, преждевременна еякулация и отслабено либидо. Помага за по-лесното получаване на надървяне, задържа ерекцията и удължава времето на половия акт изцяло натурално, на билкова основа. Понастоящем е сред най-популярните натурални секс-стимуланти в света, благодарение на свойството си да увеличи размера на пениса до 2 сантиметра. За разлика от класическата Виагра или нейните генерици, той показва много по-малко странични ефекти и задържа ерекцията Ви по-дълго време.

Действие на африканска черна кралска мравка: Комбинацията от всички активни съставки действа като мощен афродизиак – и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен, че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко – гарантирани!

ВАЖНОAfrica Black Ant King / Черна африканска кралска мравка действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка Africa Black Ant King ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Гарантирано действие до 72 часа след прием.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Africa Black Ant King – Африканска черна кралска мравка”