Black Ant King от eRektiral.com Sale!Out of stock

Black Ant King – Черна кралска мравка на BRC Ltd.

10 таблетки x 380мг.

49.99 лв. 36.99 лв.

Black Ant King или Черна кралска мравка е билков секс стимулант за ерекция, който представлява комбинация от няколко много ефективни за мъжкото здраве натурални компонента. Предлага се в луксозна метална кутия и е на супер цена! Продуктът е развит в САЩ и произведен в Хонг Конг. За разлика от класическата Виагра, Черна мравка показва по-малко странични ефекти, задържа ерекцията по-дълго и е на билкова основа. Действа до 36 часа след прием.

СравниНяма оценка

Product Description

Обща информация за Black Ant King / Черна кралска мравка: 

Черна кралска мравка  се предлага в луксозна метална кутия. Този секс стимулатор е развит след дългогодишни изследвания в биотехнологичните лаборатории в Los Angeles, USA като изцяло натурален, билков продукт за стимулация на мъжкото здраве и либидо. Понастоящем е сред най-популярните натурални секс-стимуланти в света. Той представлява бленда от пет много ефективни за мъжката потентност компонента – Тонгкат Али, Женшен, Трибулус Терестрис, Йохимбин и Коприва. За разлика от класическата Виагра или нейните генерици, той показва много по-малко странични ефекти и задържа ерекцията Ви по-дълго време.

Действие: Комбинацията от всички активни съставки действа като мощен афродизиак – и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен, че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко – гарантирани!

ВАЖНО:  Black Ant King / Черна кралска мравка действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка Black Ant King ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Гарантирано действие до 36 часа след прием.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Black Ant King – Черна кралска мравка на BRC Ltd.”