Дапоксетин Dapoxetine Dapoxy Sale!Out of stock

Dapoxy DX (Shree Venkatesh) Дапоксетин

59.00 лв. 45.00 лв.

Dapoxy DX Dapoxetine за лечение на преждевременна еякулация. Предимствата са очевидни: оптимално сексуално представяне и максимално задържане на изпразването. Dapoxetine е единственото одобрено за лечение на преждевременна еякулация лекарство до момента.

 

СравниНяма оценка

Product Description

Dapoxy DX Дапоксетин съдържа уникалната съставка Dapoxetine ( Дапоксетин ). Всяка таблетка се състои от 60мг Дапоксетин за задържане и справяне с преждевременната еякулация.

Производител: Shree Venkatesh, India.

Разфасовка: 10 филмирани таблетки по 60мг.

Що е то Дапоксетин?

През 2008г. Dapoxetine Дапоксетин бе удобрен за употреба за лечение на ПЕ „при нужда” в седем европейски държави – Швеция, Австрия, Финландия, Германия, Испания, Италия и Португалия. Досега това е единственото лекарство одобрено за лечение на преждевременна еякулация (ПЕ) в света.

Dapoxetine хидрохлорид е препарат който принадлежи към SSRI – селективни инхибитори на обратния захват на серотонина и е със сравнително по-кратък полуживот, което означава, че плазмените нива при пациенти получаващи лекарството са нормални отново след един или два часа. Както при всяко лекарство и при употреба на Dapoxetine хидрохлорид е възможно да се наблюдават странични ефекти. Мъжете приемали Dapoxetine хидрохлорид за решаване на проблема си с преждевременна еякулация са били изключително доволни и са докладвали за огромно подобрение в сексуалния контакт.

Как действа?

Dapoxy DX – Дапоксетин, действа като потиска нивата на серотонин трансмитерите в мозъка, с което удължава времето до еякулация. Приемайте по 1 таблетка 30-60 минути преди полов акт.

Нежелани реакции:

Ако получите някои от следните сериозни нежелани реакции, спрете приема на Dapoxy DX Dapoxetine и веднага потърсете медицинска помощ:

  • Алергична реакция (тя настъпва рядко) – Симптомите включват внезапно хриптене, затруднено дишане или замайване, подуване на клепачите, лицето, устните и гърлото;
  • Болки в гърдите (те настъпват нечесто) – Ако възникнат по време на или след сношение:
    • Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете;
    • Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите;
  • Удължени и понякога болезнени ерекции – Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар;
  • Внезапно намаление или загуба на зрение
  • Сериозни кожни реакции – Симптомите може да включват тежко обелване и подуване на кожата, мехури в устата, половите органи и около очите, треска;
  • Гърчове или припадъци

Ако сте приели повече от необходимата доза Дапоксетин Shree Venkatesh:
Може да изпитате увеличение на нежеланите реакции и тяхната тежест. Доза над 60 mg не увеличава ефикасността.

Специални предупреждения при пациенти с бъбречни или чернодробни проблеми
Ако страдате от  бъбречни или чернодробни проблеми  единствено и само Вашият лекар може да реши дали да ви предпише Дапоксетин / Dapoxy DX  и каква точно да бъде дозата препарат.

Допълнителна информация:
Ако имате нужда от допълнителна информация относно Dapoxy DX Дапоксетин на Shree Venkatesh като лекарствен продукт, или се нуждаете от консултация, попитайте ни чрез формата за запитвания.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dapoxy DX (Shree Venkatesh) Дапоксетин”