Nettle Нетле Free Life Коприва Sale!Out of stock

Nettle / Нетле (Корен от коприва) на Free Life

33.99 лв. 27.99 лв.

Коренът от коприва има благоприятно и укрепващо целия организъм действие. При мъжете подпомага нормалната функция на простатната жлеза, повишава физическата издръжливост и либидото.

СравниНяма оценка

Product Description

Nettle е най-концентрираният фитопрепарат съдържащ екстракт от корен на коприва!

Коренът от коприва има благоприятно и укрепващо целия организъм действие. При мъжете подпомага нормалната функция на простатната жлеза . За възстановяване след тежки физически натоварвания и тренировки. Повишава физическата издръжливост и сексуалното желание.

Благодарение на високото съдържание на жизненоважни витамини, минерали и микроелементи Nettle предпазва тялото от състояния на дефицит или го нормализира( при анемия съдейства за подобряване кръвотворната функция на организма). Подпомага доброто и правилно функциониране на физилогичните системи на тялото.

Екстрактът от корен на коприва има анаболно действие без  странични ефекти за здравето като хормоналните и прохормоналните препарати. Благодарение на силното свързване със секс хормон  свързващия глобулин ( СХСГ ), Nettle повишава нивото на свободния   тестостерон. Това води до повишаване на тренировъчния капацитет,  издържливост и повишаване на мускулната маса и либидото. Nettle самостоятелно или в комбинация с други повишаващи тестостерона натурални продукти укрепва и оздравява сексуалния ви живот.

Основни действия на екстракта от корен коприва

Повишава нивото на свободния тестостерон

 Синтезирания  от тестисите общ тестостерон циркулира в кръвообращението под две форми: свързан тестостерон (слабо свързан с албуминов протеин и силно свързан с глобулинов протеин) и свободен тестостерон. Свободния тестостерон е биологично активния и е между 1.5-2.9% от общия тестостерон. Лигнаните ( в най-голяма степен лигнана диванилилинитрофуран) в корена от коприва имат  афинитет (свързващо действие) към секс хормон  свързващия глобулин (СХСГ).Това свързване на лигнаните със СХСГ води до повишаване нивото на свободния тестостерон.

Блокира превръщането на тестостерона в ДХТ и свързването му с андрогенния рецептор

Благодарение на стероидите в състава си корена от коприва инхибира (потиска) ензима 5-а-редуктаза. Той  превръща тестостерона в  дехидротестостерон (ДХТ). Ензима е разположен в косата, кожата и простатната жлеза. ДХТ  има 5 пъти по-голям афинитет от тестостерона към андрогенните рецептори . Действието му се свързва с уголемяване на простатната жлеза, намаляване на окосмяването по скалпа на главата и увеличаването  по-други места (с разположени андрогенни рецептори).Също така корена от коприва пречи на свързването на  ДХТ с  андрогенните  рецептори в периферните клетки.

Потиска действието на ензима ароматаза

Инхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени  при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на  психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза.

Прием:
За жени:
по 1 капсула дневно
За мъже: по 1 капсула два до три пъти дневно

Nettle е с най-висока концентрация от корен на коприва в една капсула спрямо останалите предлагани на пазара хранителни добавки съдържащи го (от 35 до 250mg). Допълнително благодарение на специално разработената технология имаме   най-висок процент на биологично-активните вещества. За получаването на един килограм екстракт от  корен на коприва  ние използваме 16 килограма сух корен от коприва.

Предназначение: Има противовъзпалително, общоукрепващо, тонизиращо и подпомагащо здравето на кожата и косата действие.

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nettle / Нетле (Корен от коприва) на Free Life”