TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ

Testostim Free Life Тестостим

60 таблетки по 418мг

27.50 лв.

Testostim – Бързо и драстично повишава нивото на тестостерон в тялото! Натурален стимулатор бързо и драстично повишаващ нивото на тестостерона. Намялава нежеланото преобразуване на тестостерон в дехидротестостерон и естроген. Влияе положително на сексуалните функции.
СравниНяма оценка

Product Description

КАК ПОМАГА TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ

Тестостим е легален, натурален стимулатор бързо и драстично вдигащ нивото на тестостерона (общия и свободния). Намалява нежеланото преобразуване на тестостерон в дехидротестостерон и естроген. Влияе положително на сексуланите функции.Действа съдоразширяващо, подобно на азотен бустер. Всичко това Тестостим постига чрез уникално разработената и синергистично действаща комбинация от клинично и научно доказани мощни съставки, които определят много високата му ефективност.Всички тези предимства превръщат Тестостим в най-желания продукт на българския пазар даващ:

 • Повече мускулна маса
 • Повече сила
 • По-плътмни, твърди и релефни мускули
 • По-добро либидо и сексуална активност

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ

Като хранителна добавка 2 пъти дневно по 2 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист

ЗАЩО TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ НА FREE LIFE

 • Защото използваните съставки са с най-високо количество биологично активни         вещества и с най-висока усвояемост.
 • Уникална формула въздействаща по-различни механизми за по-силен ефект от всички останали на пазара тестостерон бустери
 • Много добра цена

КАКВО СЪДЪРЖА TESTOSTIM/ТЕСТОСТИМ В ЕДНА КАПСУЛА

 • Extr. Fructus Tribulus Terrestris 225mg
 • Екстракт от трибулус терестрис (бабини зъби)
 • Extr. Radicis Urtica Dioica 16:1  175mg
 • Екстракт от корен на коприва
 • Zinc-L-methionine  18mg
 • Цинк-Л-метионин

ЗА ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ В СЪСТАВА НА TESTOSTIM / ТЕСТОСТИМ

Екстракт от корен на коприва (стандартизиран 16:1) получен чрез уникална екстракция с цел получване на много висока концентрация на активните съсътавки. Свързва се със  секс хормон  свързващия глобулин ( СХСГ ) и оставя в тялото  да циркулира повечесвободен(активен)   тестостерон. Това води до повишаване начистата мускулна маса и намалявана на подкожните мазнини.Блокира действието на ензима 5-а-редуктазаразположен в косата, кожата и простатата като по-този начиннамалява превръщането на тестостерона в дехидротестосетрон (водещ до хипертрофия на простатаи косопад ). Благодарение на екстрактът от корен на копривасе намаляват страничните ефекти върху таргетните органи(хипертрофия на простатаи косопад ) и се повишава съотношението (Т:ДХТ)вползана тестостерона.
Инхибира ензима алфа-ароматаза, което позволява нивото на естрогените в мъжкия организъм да се задържа на ниско ниво и намали ефекта от високата концентрация на естрогени  при мъжете (гинекомастия, задръжка на течности , лабилност на  психиката и т.н.). Високото ниво на естрогени при мъжете също е свързано с хипертрофия на простатната жлеза.  Увеличава ензимът eNOS, което води до повишено производство на азотен оксид (повишава притока на кръв и хранителни вещества към мускулите)

Цинк-Л-метионин Комплекс разработен да се усвоява максимално от организма. Индиректно стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (повишава либидото). Директно стимулира Лайдиговите клетки в тестисите да произведат тестостерон (подобрява сексуалната функция и обема и качествата на спермата). Блокира действиета на ензима алфа-ароматаза в черния дроб (намалява водната задръжка, предпазва от гинекомастия). Блокира действието на ензима 5-а-редуктаза.

Екстракт от бабини зъби (стандартизиран за 40% фуростанолови сапонини).Стимулира хипофизата да секретира лутеинизиращ хормон (  повишава либидото, по-здрава ии трайна ерекция и подобрява половата депресия)

Сподели продукта

pinterest google bookmark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testostim Free Life Тестостим”